O primărie din Banat oferă servicii funerare la concurență cu pompele funebre private!

329

Pompele funebre din cadrul Primăriei Reșița și-au suplimentat serviciile oferite, contra cost, în cadrul cimitirelor din oraș, taxele percepute pentru acestea contribuind la creșterea bugetului. Aceste noi activități care vor fi desfășurate la cererea aparținătorilor defuncților sunt de acum mult mai diversificate și mai calitative.

”Am fost într-o deplasare la nivel de țară și am urmărit cum se desfășoară activitățile în alte cimitire. Am observat că acolo, față de ce avem noi acum, ca și prestații de servicii, care sunt minimale, acolo serviciile pentru care pot opta urmașii celor defuncți erau mult mai multe și variate, adică cetățenii aparținători puteau să obțină mai multe activități. Ne-am propus să venim și noi în întâmpinarea cetățenilor municipiului nostru cu activități pe care pot să le solicite primăriei și, nu în ultimul rând, prin aceste activități suplimentare să creștem și veniturile pe care le aducem primăriei și CL”, a precizat Ovidiu Almăjan, șeful Serviciului Public-Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița.

Printre aceste noi servicii care vor putea fi oferite de către pompele funebre din subordinea primăriei se numără igienizarea cavoului, salubrizare mormânt, abonament întreținere mormânt, transportul decedatului de la capelă la locul de veci.

Reprezentanții acestui serviciu spun că tarifele sunt rezonabile. De exemplu, pentru cei care sunt plecați în străinătate și nu-și pot întreține mormintele un abonament de întreținere costă 84,81 de lei/an/loc, iar pentru întreținere mormânt ocazional tariful este de 21,25 lei/loc.

LĂSAȚI UN MESAJ