28.1 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

O persoană este dată dispărută pe Lacul Gozna, din Văliug. Bărbatul a intrat în apă apoi a nu a mai fost de găsit

EvenimentO persoană este dată dispărută pe Lacul Gozna, din Văliug. Bărbatul a...

Astăzi în jurul orei 16.00, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul  polițiștilor și pompierilor militari pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, posibil înecată în Lacul Gozna. Până la această oră, bărbatul dat dispărut nu a fost găsit.

La fața locului s-au deplasat imediat după primirea apelului telefonic polițiști, jandarmi și pompieri din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. În sprijin au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate, două de la ISU Arad și două de la ISU Hunedoara, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul căutat, în vârstă de 31 de ani, din județul Timiș, se afla împreună cu alți prieteni pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna (Văliug) și ar fi fost văzut intrând în lac pentru a înota, însă nu a mai fost văzut ieșind la mal, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În acest moment, echipajele de intervenție, formate din polițiști, pompieri militari și jandarmi, continuă verificările și căutările, în vederea găsirii persoanei în cauză.

Sursa: https://resita.ro/

Citește și :