O pensionară aduce mulţumiri publice poliţiştilor şi jandarmilor: „Având astfel de oameni în sistem, nu-mi pierd speranţa!”

293

O doamnă din Reșița a ales să transmită public mulțumiri, pentru felul în care oamenii legii au acționat pentru recuperarea unui portofel pe care îl pierduse. Reșițeanca a trimis pe adresele de e-mail ale Poliției și Jandarmeriei din Caraș-Severin mulțumiri pentru conduita de care au dat dovadă un polițist și un jandarm, imediat după ce femeia a sunat la 112.

,,Mă numesc Frunză Livia şi locuiesc în Reşiţa, scrie doamna, în mailul adresat polițiștilor. În data de 20 ianuarie 2017, după ce am scos de la bancomat pensia, am plecat la cumpărături la Penny. După ce mi-am pus în coș câteva produse, ajungând la casă, am constatat lipsa portofelului în care aveam banii, cardurile de bancă, cardul de sănătate şi cartea de identitate. Bineînţeles că m-am pierdut pe moment, apoi, după ce mi-am mai revenit, am apelat 112 şi am anunţat pierderea. Au venit la faţa locului doi tineri (poliţist şi jandarm) care împreună cu agenţii de pază ai magazinului şi după o anchetă minuţioasă de aproximativ trei ore, mi-au găsit portofelul. Vreau să mulţumesc din suflet agentului principal Nicușor Scafucea și plutonierului major Ciprian Timbota. Din toată inima le mulţumesc acestor tineri, întrucât nu ştiu ce aş fi făcut dacă nu-mi recuperam banii şi actele. În toată conjunctura naţională pe care o trăim, având astfel de oameni în sistem, nu-mi pierd speranţa. Vă rog a face cunoscut acest episod, întrucât aceşti oameni au dat dovadă de profesionalism şi omenie. Bravo lor! ”

LĂSAȚI UN MESAJ