O nouă ediție a Târgului Home & Deco la Timișoara. Unde găsești ultimele tendințe în amenajări interioare

118

În acest sfârșit de săptămână, clienții Iulius Mall vor putea afla amănunte despre cele mai noi tendințe în amenajarea locuinței, precum și despre oferte imobiliare interesante, la o nouă ediție a Târgului “Home & Deco”.

În perioada 28 – 30 octombrie, Iulius Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului Home & Deco. În cadrul manifestării expoziționale, vizitatorii vor avea ocazia să descopere, la parterul mallului, materiale și soluții moderne din domeniul construcțiilor, idei inovatoare de design interior, mobilier clasic deosebit, obiecte decorative și produse de curățenie pentru casă. Totodată, expozanții vor propune proiecte imobiliare rezidențiale moderne și vor oferi amănunte despre cum se pot alege cele mai potrivite modalități de finanțare sau asigurări pentru locuințe.

După o sesiune de shopping, clienții Iulius Mall au ocazia, de vineri până duminică inclusiv, să deguste preparate tradiționale și să se distreze la Festivalul Vinului, manifestare organizată în parcarea mallului.

La sfârșit de săptămână, copiii beneficiază de o ofertă bogată de evenimente. Ateliere și concursuri de sezon vor fi organizate sâmbătă și duminică, la etaj, în zona Intersport, iar duminică, de la ora 12.00, în foodcourt, cei mici sunt invitați la spectacolul de teatru de păpuși “Dumbrava minunată”. Prichindeii vor putea descoperi “Misterele Greciei Antice”, în cadrul unei expoziții interactive, deschise la etajul Iulius Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ