UPDATE. O mașină din Arad a explodat. În autovehicul se afla fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea

88

Un autoturism din municipiul Arad a explodat sâmbătă dimineață, pe Calea Aurel Vlaicu. În mașina care a ars aproape în totalitate s-ar fi aflat un om de afaceri local, potrivit surselor G4Media. Omul ar fi patronul unei firme piscicole din Arad, conform acelorași surse.

UPDATE Ora 09:00 IPJ Arad anunță într-un comunicat oficial incendiul în care a ars omul de afaceri, la ora 07:00:

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță Poliția Arad.

UPDATE:

Potrivit aradon.ro, în maşina care a explodat se afla omul de afaceri Ioan Crişan, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Potrivit sursei citate, omul de afaceri s-a urcat în maşina,după ora 7.00, după obişnuita sa cafea de dimineaţă la cafeneaua din zonă, iar când a pornit maşina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA.

Ioan Crişan conducea un Mercedes. Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei maşinii la ieşirea din parcarea de la PROFI.

LĂSAȚI UN MESAJ