O mamă bolnavă de cancer trăiește împreună cu cei șapte copii un dublu calvar. Nu au nimic pe masă de Sărbatori

2962

O mamă singură cu 7 copii copii trăieşte într-o sărăcie de nedescris. Femeia, bolnavă de cancer, ţintuită la pat, nu a putut să le asigure cele necesare celor mici, nici măcar de Sărbătiori.

A fost deschisă o pagină de donații pe Facebook în acest sens, de către cumnata ei.

„Mi-au dat lacrimi în ochi când am văzut că aproape nu mai avea putere să lupte cu boala crâncenă. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că nu are pijamale, halat, lenjerie de corp, papuci plus haine mărimea S-M să meargă la spital, deoarece a slăbit foarte mult și îi sunt mari toate. Nu am stat pe gânduri și m-am întors la ea cu toate cele cerute – noi cumpărate, iar la copilași cu dulciuri și inclusiv bani de drum, deoarece urmează să plece la Iași pentru altă ședință de chimioterapie”, a scris pe Facebook o femeie care a ajutat-o pe mămica atât de bolnavă. De asemenea, s-a solicitat ajutorul pentru haine soțului ei, mărimea 40 la încălțămimte și haine mărimea S-M, deoarece și el este slăbit și lucrează cu ziua.

Fetița Raluca-Ioana are 13 ani. Ea are grijă de toți frățiorii mai mici în lipsa mamei, merge și la scoală și poartă mărimea 158 la hăinuțe și 37 la încălțăminte.

Frățiorii ei:

1. Ștefania face 1 an în decembrie;

2. Leo- 2 ani, poartă pampers mărimea 4-5;

3. Andreea- 3 ani jumătate ;

4. George-5 ani;

5. Alessia- 8 ani;

6. David- 9 ani.

I-ar mai ajuta niște alimente, pampers și lapte deoarece pentru 3 dintre copilași acesta este alimentația de bază.

Îi puteți ajuta donând pe pagina lor de Facebook – orice leu contează pentru viața mamei lor. Sau luați legătură la telefon cu fata mai mare Raluca – 0757 513 534.

sursa – romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ