O lume nebună! Un bărbat s-a căsătorit cu un… smartphone VIDEO

118

Faptul că am devenit tot mai dependenţi de tehnologie nu mai e o noutate. Iar marea majoritate dintre noi nu cred că îşi mai pot imagina cum ar arăta viaţa fără telefonul mobil.

De altfel, s-au făcut şi studii, care au subliniat că pentru tot mai multe persoane, smartphone-ul sau tableta au devenit mai importante decât prietenii sau chiar părinţii.

Un bărbat a dus însă la extrem această pasiune şi a decis, nici mai mult nici mai puţin decât să se căsătorească cu smartphone-ul care îi e atât de apropiat. Aaron Chervenak, mirele, dacă putem să-i spune aşa, spune că „ne uităm la smartphone pentru a găsi liniştea, pentru a ne calma, pentru a adormi, pentru a ne uşura mintea, iar pentru mine, despre asta e vorba într-o relaţie. Într-un anumit sens, smartphone-ul a fost cea mai lungă relaţie a mea. De aceea, am decis că trebuie să văd cum este să te căsătoreşti cu un telefon”.

Pentru ceremonie a fost ales Las Vegas, celebru, printre altele, şi pentru astfel de căsătorii, care de care mai ciudate. Rămân însă şi câteva întrebări. Smartphone-ul şi-a dat acceptul? Iar în actualul ritm de evoluţie a tehnologiei, cât timp îi va fi mirele fidel?

LĂSAȚI UN MESAJ