UPDATE. Au fost suspendate cursuri în două școli din Timiș, din cauza gripei

190
, Image: 41269409, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CHASSENET / BSIP / Profimedia

Autoritățile au decis supendarea cursurilor pentru o clasă a Școlii Generale 24 din Timișoara. De asemenea, aceeași măsură a fost luată în cazul grupei mare A de la Grădinița nr. 22. În acest moment, reprezentanții DSP și ISJ Timiș iau în calcul și suspendarea orelor de la o clasă de la Liceu Jean Louis Calderon din Timișoara.

UPDATE 2: Se suspendă mai multe cursuri în unitățile de învățământ din Timiș. ISJ Timiș a transmis că se vor suspenda cursurile la clasa de la Liceul Jean Louis Calderon. De asemenea, epidemiologii analizează acum o situaia din Giroc. S-ar putea închide și două clase de aici.

Știrea inițială: Conducerea Grădiniței PP nr. 22 din Timișoara a cerut Inspectoratului Școlar Timiș suspendarea cursurilor pentru o grupă, după ce au fost înregistrate 4 cazuri de gripă.

Astfel, în grupa mare A, sunt 4 copilași bolnavi. În județ, numărul îmbonăvirilor de gripă în unitățile de învățământ a trecut de 150. Sunt 81 de copii de grădiniță cu gripă, alți 75 de elevi și un dascăl.

În ceea ce privește infecțiile respiratorii, sunt 831 de cazuri în grădinițe, aproape 2.300 în școli și 20 la nivelul cadrelor didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ