O filială PSD din vestul țării a rămas fără președinte executiv. Acesta a plecat la PRO România

154

PSD Petroșani a rămas fără președintele executiv. Costel Postolache a părăsit formațiunea politică și a trecut la PRO România. Costel Postolache a fost președinte executiv al PSD Petroșani și a candidat la fotoliul de primar la alegerile locale din anul 2016.

“Începând de astăzi, avem un nou coleg în PRO ROMÂNIA, care părăsește PSD. Este vorba de Costel Postolache, care până astăzi a ocupat funcția de Președinte Executiv PSD Petroșani”, anunță Răzvan Mareș, coordonator Pro România la nivel județean.

Costel Postolache susține că nu a existat vreo nemulțumire în ceea ce privește modul în care  a fost tratat în PSD.

“Nu am plecat din cauza unor nemulțumiri. Am primit o invitație de a participa la construcția unei noi structuri politice și am acceptat, mai ales că am studiat acest lucru. Este tot o structură politică de stânga. Le mulțumesc tuturor celor din Partidul Social Democrat cu care am avut o colaborare bună, care m-au susținut. Voi încerca să fac și altceva. Sunt un om de acțiune și voi încerca să ajut și pe această parte”, a declarat Costel Postolache, fost președinte executiv al PSD Petroșani.

Postolache a fost membru PSD din anul 2008. În anul 2016 acesta a fost candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Petroșani.

sursa – replicahd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ