O fetiță din Timișoara are urgent nevoie de fonduri pentru a putea să meargă. Cum o puteți ajuta

612

Tatăl unei fetițe bolnave din Timișoara le cere sprijinul oamenilor cu suflet mare. Aicha s-a născut prematur, iar ulterior a prezentat întârziere în dezvoltare neuromotorie. În ultima perioadă a beneficiat de mai multe terapii, printre care și o serie de ședințe la Barcelona, în decembrie 2015, cu sprijinul oamenilor care au făcut donații.

În această săptămână, Aicha și tatăl ei, împreună cu o altă fetiță bolnavă, Aleksandra, pleacă din nou la terapii la Barcelona. Din păcate, ar mai avea nevoie de 8.500 lei, suma totală necesară pentru o familie fiind de 16.000 lei.

Aicha este la un pas de a merge singură. Merge singură ţinută doar de o mână. Odată cu îmbunătăţirea pe partea motorie au apărut şi îmbunătăţirile cognitive, a început să vorbească din ce în ce mai bine. Aleksandra după prima sesiune de la Barcelona se ridică aproape singură în patrupedie, menține poziția, stă în fund fără sprijin și cu ajutor stă în genunchi. Sunt părinte și voi face tot ce pot, atât timp cât pot, pentru copilul meu şi alţi copii speciali aflaţi la nevoie„, povestește Cristian Tulbure, tatăl Aichei.

Donații se pot face în contul personal al tatălui Aichei, în contul ONG-ului Asociaţia Copiii, zâmbete şi vise sau tatăl poate veni oriunde doresc cei care intenționează să facă donații.

Tulbure Cristian RO55BTRL03601201S89162XX, telefon 0741 372 988.

Asociaţia „Copiii, zâmbete şi vise” cont RO 75 BTRL RONCRT, telefon 0305723101.

LĂSAȚI UN MESAJ