O fetiță de 13 ani și alte două persoane au murit în două accidente produse pe șosele din vestul țării

351

Niciuna dintre cele trei victime ale accidentelor de duminică seara din Bihor cărora li s-au aplicat manevre de resuscitare nu au putut fi salvate.

Astfel, o fetiță de 13 ani care se afla în mașina care a ieșit de pe carosabil în Hidișelu de Sus a murit, la fel și două dintre persoanele implicate în accidentul petrecut pe Dealul Bitii în apropiere de Răbăgani.

 

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul persoanei la fața locului (o minoră de 13 ani)”, a informat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, în legătură cu accidentul de la Hidișelu de Sus.

Reprezentanta IPJ Bihor a confirmat și faptul că două persoane au murit, în ciuda intervenției echipajelor medicale, în accidentul din zona Răbăgani (Dealul Bitii).

Potrivit dr. Hadrian Borcea, în total în accidentul de la Răbăgani au fost implicate 7 persoane, dintre care două au decedat, iar două au fost transportate la spital, una la Oradea și una la Beiuș, celelalte refuzând să fie duse la spital.

În accidentul de la Hidișelu de Sus au fost implicate 5 persoane, toate aflate în aceeași mașină. „O fetiță a decedat, două victime sunt transportate la Urgențe Pediatrie în Oradea și două la Județean”, a precizat șeful UPU SMURD Bihor.

În accidentul de pe Dealul Bitii au fost implicate două autoturisme, care s-ar fi izbit frontal, în timp ce în cel de la Hidișelu de Sus un singur autoturism, care, din primele informații, într-o curbă periculoasă, a părăsit carosabilul și a ajuns în șanț.

LĂSAȚI UN MESAJ