O femeie paralizată, în vârstă de 83 de ani, a murit de sete lângă cadavrul soțului care o îngrijea. Polițiștii care i-au găsit au rămas înmărmuriți

379

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Capitală, paralizată complet, a murit de sete după ce soțul ei s-a stins lângă ea, în urma unui atac de cord. Femeia, care nu se putea mișca, a stat nemișcată zile în șir, fără apă și hrană, până când a încetat din viață, la rândul ei. Cei doi au fost găsiți abia o lună mai târziu, după ce ce vecinii au anunțat Poliția.

Anchetatorii bucureșteni au fost alertați, vineri, de locatarii unui bloc situat pe Șoseaua Mihai Bravu din sectorul 3, după ce din garsoniera unor vecini în vârstă, răzbătea un miros greu. În plus, bărbatul nu mai fisese văzut de aproximativ o lună, motiv pentru care exista bănuiala că în locuința celor doi a avut loc o tragedie.

Polițiștii care au intrat în garsoniera celor doi bătrâni s-au lovit de imagine sinistră. Ambii soți zăceau fără viață, iar starea cadavrelor indica faptul că decesul se produsese de mai mută vreme.

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă iar ofițerii Serviciului Omoruri au stabilit că cei doi nu mai aveau pe nimeni, cu excepția nepot care vorbise cu ei, ultima dată, la sfârșitul lunii septembrie.

A stat nemișcată zile în șir
Potrivit unor surse judiciare, există presupunerea că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a decedat primul, care urmare a unui infarct sau atac cerebral, iar soția lui, care era imobilizată la pat, a rămas nemișcată până când, fără apă și hrană, a decedat la rândul ei.

Sursele citate au orecizat că nu există, deocamdată, suspiciuni de omor, în condițiile în care ușa garsonierei era încuiată pe dinăuntru, iar trupurile ceor doi nu prezentau urme de violență.

Oricum, potrivit procedurii, a fost deschis un dosar de moarte suspectă și se așteapă rezultatul necropsiilor, pentru a se stabili cu certitudine cum au murit ce doi soți.
Sursa: gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ