O femeie din vestul țării a comandat uciderea concubinului, apoi l-a dat dispărut. Cum a fost pus în aplicare planul dioabolic

343
O crimă teribilă a fost descoperită în Bihor, unde o femeie a pus la cale uciderea concubinului său. Fiul şi viitorul ginere al femeii l-au omorât în bătaie pe bărbat, stropind cadavrul cu sodă caustică şi ascunzându-l.
Bărbatul în vârstă de 46 ani a fost ucis în seara zilei de 4 ianuarie. Criminalii sunt doi tineri, fiul şi viitorul ginere al concubinei victimei. „Urmare a instigării suspectei, cei doi au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică după care au transportat cadavrul într-un sat din apropiere. Cei doi au preparat soda caustică şi au stropit victima cu soluţia rezultată, în zona capului, cu scopul de a-i descompune faţa pentru a nu putea fi recunoscută în cazul în care ar fi fost găsită. Apoi au aruncat cadavrul în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta.

Potrivit anchetatorilor, criminalii au vrut să-i aplice iniţial o corecţie bărbatului care provoca deseori scandaluri, însă, în timpul disputei, acesta a pus mâna pe un cuţit, motiv pentru care aceştia au decis să-l ucidă. L-au atras într-o anexă, unde l-au bătut cu un levier şi cu un sucitor de lemn, până când au văzut că nu mai mişcă. Bărbatul a fost lăsat apoi să agonizeze timp de o oră după care a fost împachetat în saci de nylon. A doua zi, cei doi criminali au plecat la Oradea, unde au cumpărat soda caustică, au transportat cadavrul pe digul unui canal colector, într-o zonă cu stufăriş, iar aici i-au stropit şi l-au aruncat în stufăriş. O zi mai târziu, concubina bărbatului a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia.

Cei doi criminali, dar şi concubina victimei au fost audiaţi, joi seară, până târziu în noapte, şi au fost reţinuţi vineri dimineaţă. Tot vineri, cei trei suspecţi au fost conduşi înapoi la locul crimei, pentru a reconstitui faptele iar în cursul după-amiezii vor fi prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ