O femeie a plecat de acasă şi a fost găsită după 10 zile pe malul unui râu: „Era ca o păpuşă stricată”

1533

Alin și Natasha au trăit o frumoasă poveste de iubire, care cu timpul însă s-a transformat în ceva urât. Într-o seară, după o ceartă urâtă, în jurul orei 22:00, femeia a închis ușa în urma sa și s-a îndreptat spre râu.

După zece zile a fost găsită pe jumătate în apă, pe jumătate pe mal, la Legnano, pe malul râului Adige din Italia. Zăcea ca o păpușă stricată și umflată. Prima ipoteză a morții, spun medicii, este că Natasha s-ar fi sinucis. Pe corpul ei nu s-au găsit semne de violență.

Avea geaca neagră, blugii și adidașii pe care-i purta când a părăsit casa în seara zilei de 9 aprilie. Haine care i-au convins vineri, în jurul orei 13:00, pe carabinierii, pompierii și voluntarii protecției civile care o căutau, că acel trup este al ei.

„Spuneți-mi că nu este ea!”, le-a strigat Elena, mama Natashei carabinierilor care se aflau pe malul apei la locul unde a fost găsită tânăra femeie. A căzut neputincioasă la pământ, aproape leșinată, lângă cadavrul fiicei sale și a trebuit să primească ajutor medical pentru a-și reveni, scrie rotalianul.com.

Familia dă vina pe Alin, ca fiind motivul principal care a împins-o spre sinucidere. În urma ei, Natasha a lăsat o fetiță de șase ani.

sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ