O femeie a plătit doi bărbați să-i omoare soţul, un italian cu 30 de ani mai în vârstă

1308
Crimă înfiorătoare în noaptea de luni spre marţi în localitatea Buciumeni din județul Galați. Potrivit unor surse judiciare, o femeie de 32 de ani este acuzată că, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani, după care a încercat să însceneze un accident casnic.
Moartea bărbatului a fost anunţată în data de 30 decembrie 2019, la ora 22:30, printr-un apel la 112. O femeie de 32 ani, din comuna Buciumeni, spunea că l-a găsit pe soţul său de 62 ani, cetăţean italian, decedat în locuinţă. În prima fază, părea să fie o moarte provocată de un accident casnic, însă o serie de leziuni de pe corpul victimei au provocat suspiciuni, aşa că ancheta penală a fost începută sub suspiciunea de omor.
În prima zi a anului 2020, legiştii au confirmat, în urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor: italianul a fost omorât în bătaie. Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia, care ar fi plătit celor doi agresori 2.500 de lei.

Femeia şi autorii crimei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat. Cei trei vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ