O fată de 16 ani, violată de un tânăr şi o tânără, apoi trimisă acasă în lenjerie intimă. Totul, din răzbunare, la îndemnul unei copile de 13 ani

2440

O fată de 16 ani din Zalău a fost agresată, violată şi apoi obligată să plece spre casă în lenjerie intimă. Ea a fost depistată de o patrulă a poliţiei.

„Sunt trei agresori, un tânăr de 19 ani, şi două tinere de 16, respectiv 13 ani. Acestea o cunoşteau pe victimă, o altă fată de 16 ani, iar miercuri seara erau împreună pe o stradă din Zalău. Ar fi fost vorba despre o răzbunare din partea fetei de 13 ani, care ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi luat iubitul. Victima a fost agresată şi obligată să întreţină relaţii sexuale orale şi normale cu tânărul de 19 ani şi orale cu fata de 16 ani. Cei doi tineri care răspund penal au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru viol şi lovire, iar fata de 13 ani, nu. Şi aceasta a participat la agresiune şi dacă nu ar fi fost minoră ar fi fost şi ea reţinută. În urma agresiunii, victima a fost obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei”, conform prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Victima are leziuni care necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ