O cunoscută vedetă TV a murit în timp ce încerca să stabilească un record de viteză. Accidentul s-a produs la o viteză uluitoare

210

Pilotul Jessi Combs a decedat la doar 36 de ani, în timp ce încerca să-şi doboare propriul record de viteză, dar şi pe cel pentru cea mai rapidă femeie din lume.

Jessi Combs, cunoscută şi pentru apariţiile din emisiunile ”Mythbusters”, ”All Girls Garage”, ”Xtreme 4X4” şi ”Overhaulin”, a decedat la doar 36 de ani, în timp ce încerca să doboare un record de viteză, în deşertul Alvord din Oregon, SUA. Fosta vedetă TV îşi stabilise în 2013 propriul record, 777 km/h şi acum a încercat să şi-l doboare.

Însă fosta vedetă TV şi-a dorit să doboare şi recordul pentru cea mai rapidă femeie din lume, titlu deţinut de Kitty O’Neil, în 1976, când a atins 823 km/h, într-un vehicul pe trei roţi, propulsat de o rachetă cu peroxid de oxigen.

Acum, Jessi Combs dorea să atingă 996 km/h, a ajuns până la 800 km/h, dar a pierdut controlul vehicului şi totul s-a transformat într-o tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ