O cunoscută prezentatoare TV din România, amenințată cu moartea

208

Prezentatoarea TV Andreea Crețulescu a fost amenințată cu moartea. Un bărbat pune la cale un plan odios pentru jurnalista de la România TV, iar amenințările au ajuns la forme extreme.

„Am făcut o plângere la Poliție. Amenințările nu mă priveau doar pe mine. Acest bărbat știe foarte multe lucruri despre viața mea privată, despre copilul meu, despre mama mea și despre soțul meu. A trecut la amenințări față de toți. Evident că nu am de unde să știu dacă va trece la fapte, dar în egală măsură cred că nici autoritățile nu au cum să garanteze că acest lucru nu se va întâmpla. În momentul în care am depus acea plângere, am alăturat cel puțin 100 de mesaje. În momentul când se apucă să scrie, poate să îmi trimită și 200 de mail-uri pe zi. Îmi cunoaște numărul de telefon, dar numărul soțului. Îmi știe datele cu caracter personal. Știe cam totul despre mine. Oricând ar putea să-și pună în practică amenințările. Sunt amenințări cu moartea”, a povestit Andreea Crețulescu.

Plângerea pe care jurnalista a depus-o la Poliție l-a înfuriat și mai tare pe hărțuitor. Ba chiar a început să se laude cu relațiile lui din lumea interlopă. Bărbatul a fost audiat de polițiști, dar a plecat acasă cu promisiunea că hărțuirea va înceta.

El le-a zis oamenilor legii că totul a fost o glumă, doar că așa-zisa glumă s-a oprit pentru scurt timp după care amenințările au început să se înmulțească și să se intensifice ca pericol. Bărbatul i-a transmis jurnalistei că fiul ei va fi bătut atunci când va ieși de la școală, iar pe mama ei o va găsi, într-o zi, moartă, informează dcnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ