O crimă teribilă a fost anunțată la 112 ! Cine a comis păcatul strigător la cer

1552

O crimă a avut loc, luni dimineaţă, în cartierul Crihala din municipiul Drobeta Turnu Severin. Se pare că un bărbat şi-a înjunghiat mortal tatăl în vârstă de 54 de ani.

Autorul crimei, Octavian Ştefan Filip (23 de  ani) avea încă sânge pe mână atunci când oamenii legii l-au scos cu catuşe din curtea casei.

Din primele informaţii, fiul şi-a ucis luni (14 mai) tatăl, Cristian Filip (53 de ani), cu peste 20 de lovituri de cuţit aplicate în spate şi pe faţă. A pierdut mult sânge, astfel că echipajul medical când a ajuns la faţa locului anu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Se pare că oribila crimă s-a petrecut pe fondul unei altercaţii, însă vecinii povestesc că exista de mai multă vreme în casa familiei Filip o stare conflictuală. Victima a fost inspector la Finanţele Publice Mehedinţi. Autorul crimei a absolvit o facultate în Danemarca , fiind adus în ţară de părinţii acestuia în urmă cu două zile. „S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin. Tânărul asasin a fost reţinut de poliţie pentru audieri şi va fi supus unei expertize psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs crima.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ