O comună din Timiș va avea un adevărat Palat al Culturii

227

Chiar dacă sunt aproape 40 de grade, constructorii lucrează intens la modernizarea şi reabilitarea Căminului Cultural din comuna Lovrin.

Căminul Cultural a necesitat lucrări de consolidare a vechii structuri, dar şi ridicări de noi ziduri. Reconstrucţia era necesară, deoarece zidurile vechi nu mai prezentau siguranţă.

După terminarea lucrărilor, lovrinenii vor avea un modern cămin, mai mult decât atât, un palat al culturii, cu sală de evenimente de 150 de locuri, cu sală de expoziţii, iar pentru evenimente mai mari se va construi o altă sală de 500 locuri, căminul întinzându-se pe 1400 mp. Lucrările sunt finanţate din fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiţii, iar valoarea acestora se ridică la aproape 800.000 de euro.

Primarul comunei Lovrin, Marius Graur, spune că şi-a dorit o locaţie în care să aibă loc orice fel de activitate artistică, sesiuni, conferinţe, şedinţe, adunări populare, expoziţii, ca fiecare să aibă un loc unde să se desfăşoare, fiind un proiect la care de mult timp s-a gândit.

LĂSAȚI UN MESAJ