O comună din Banat va avea o bază sportivă de cinci stele! Unde se va petrece ,,minunea”!

926

Autoritățile locale din Marga, județul Caraș Severin, au bătut palma cu vecinii din Serbia pentru a aduce în comună utilaje necesare pentru intervenții operative în situații de urgență.

Contractul a fost semnat în cadrul unui parteneriat transfrontalier care vizează dotarea comunei cărășene, și a localității din Serbia, cu toate cele necesare pentru a face față situațiilor de urgență neprevăzute.

Astfel, odată primită finanțarea aferentă contractului, autoritățile locale din Marga au de gând să achiziționeze o mașină de pompieri cu care să se intervină în cazul unui incendiu, cel puțin până la sosierea echipajelor din Oțelu Roșu, o mașină 4X4 pentru intervenții în pădure și pe teren accidentat, extinctoare, și alte dotări similare pentru operativitate în caz de urgență.

„Am semnat un contract transfrontalier, unul pe situații de urgență și unul pe bază sportivă cu o comună din Serbia. În 16 aprilie a venit o delegație de la sârbi la noi să discutăm pentru a începe. Vrem să depunem proiectul, deja am semnat contractul. În cadrul proiectului am vrea achiziționarea unei mașini de pompieri, mașină 4X4 pentru pădure, extinctoare. O mașină de pompieri este absolut necesară pentru că la noi casele sunt foarte apropiate și când am avut probleme cu un incendiu la o gospodărie, a existat situația în care acesta s-a extins la alte gospodării până au ajuns pompierii din Oțelu Roșu”, explică primarul Nicolae Beg.

Pe lângă proiectul pe situații de urgență, Marga va bate palma cu sârbii și pentru realizarea unui centru sportiv de cinci stele, care va fi amplasat pe terenul unde până acum și-a desfășurat activitatea Hidroconstrucția.

LĂSAȚI UN MESAJ