O companie aviatică renunță la o cursă importantă din interiorul României

166

Wizz Air a anunțat că renunță la o cursă internă importanăt din cauză că nu este profitabilă.

Wizz Air a informat că va renunța la cursa internă București-Cluj Napoca, după ce calculele au arătat că nu se realizează target-ul cu privire la încasări.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIzz”, se arată într-o reacție a Wizz Air pentru airtravel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ