O bucătărie ultramodernă în valoare de 16.000 de euro și alte 5.600 de premii, oferite de Paști de Iulius Mall Timișoara

162

Și anul acesta, Iepurașul de Paști s-a pregătit cu premii atractive pentru clienții Iulius Mall Timișoara. O bucătărie complet mobilată și echipată și alte peste 5.600 de cadouri le vor fi oferite clienților celui mai mare centru comercial din afara Capitalei pentru a le face pregătirile de sărbători mai ușoare și mai plăcute.

„Lasă gătitul, mai bine gătește-te”! Acesta este îndemnul Iulius Mall Timișoara lansat în apropierea Sărbătorilor Pascale. Pentru că pregătirile pot fi greu de realizat și obositoare, Iulius Mall Timișoara vine în sprijinul clienților cu premii care să le ofere confort deplin. În perioada 23 martie – 7 aprilie 2018, toți cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate din Iulius Mall Timișoara se pot înscrie la tombola cu premii, în baza bonurilor fiscale, la centrul de premiere special amenajat.

În fiecare zi, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: vouchere la magazinele Kitchen Shop, Melkior sau Marionnaud ori băuturi răcoritoare.

Marele câștigător va fi desemnat pe 10 aprilie, în urma tragerii la sorți, și va primi o bucătărie ultramodernă KUXA, în valoare de 16.000 de euro. Cel căruia îi va surâde norocul își va putea exersa talentul culinar într-un spațiu complet mobilat și utilat cu echipamente de ultimă generație. Astfel, gătitul va fi o plăcere și va avea timp să se și gătească.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ