O angajată a Primăriei Timișoara protestează în fața instituției! Ce o nemulțumește? FOTO

218

Protest în fața Primăriei Timișoara, marți dupa-amiaza! Imediat după ce și-a terminat programul de lucru, o angajată a instituției s-a postat în fața clădirii primăriei și a început să-și manifeste nemulțumirile.

Mirela-Adriana Toc, funcționar în cadrul primăriei Timisoara, a declarat că va protesta zilnic, după programul de lucru, în fața instituției, împotriva incălcării sistematice a legislatiei, de către unii șefi din administrația locală.

Femeia este angajată la primăria municipiului de zece ani și, potrivit spuselor sale, în ultimul timp a fost mutată de la un departament la altul. A fost, pe rând, funcționară în cadrul Direcției Tehnice, Direcției de Drumuri și Poduri, a fost mutată și la Serviciul Energetic din cadrul primăriei, iar acum ocupă un post ce vizează relațiile cu cetățenii.

Femeia spune că, de-a lungul anilor petrecuți la Primăria Timișoara, a sesizat mai multe nereguli, dar fără nici un rezultat. Ba chiar ar fi intentat și proces instituției, care durează de opt ani de zile.

În timpul manifestației, în zonă și-au făcut la un moment dat apariția o echipă de jadarmi și doi polițiști. Potrivit acestora, protestul femeii este legal și nu necesită autorizație, deoarece nu este unul colectiv.

Femeia are de gând să iasă la protest zilnic, de la ora 16 până la ora 18, după ce își termină programul de lucru la Primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ