O adolescentă de 16 ani din Hunedoara a fost hărțuită sexual

136

O fată în vârstă de 16 ani a fost hărţuită sexual în repetate rânduri, de un bărbat de 52 de ani, care venea în magazinul familiei adolescentei pentru a cumpăra haine second-hand. Joi, părinţii au sunat la 112, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, fata a fost abordată de mai multe ori pe stradă, iar în urmă cu două săptămâni, bărbatul de 52 de ani a venit la magazinul second-hand al familiei adolescentei, situat în Hunedoara, pentru a cumpăra haine folosite.

Bărbatul i-ar fi pus, atunci, mâna pe spate şi a întrebat-o dacă ar putea să îl ajute la curăţenie, la domiciliul său, fata refuzând acest lucru.

În cursul zilei de joi, adolescenta a fost din nou abordată de individ, tot la magazin, astfel că ea a anunţat familia, care a sesizat Poliţia.

Atât fata, cât şi cel suspectat de hărţuire sexuală au fost duşi, joi, la Poliţia Hunedoara pentru verificări, iar din primele cercetări se pare că minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă şi cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru hărţuire sexuală. Cercetările continuă şi pentru a se stabili dacă bărbatul a procedat în acelaşi fel şi cu alte fete.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ