O adolescentă a rămas orfană, după ce ambii părinți au murit la câteva ore distanță din cauza coronavirusului

253

Tony și Lisa Vasquez, părinții unei adolescente în vârstă de 17 ani, au murit la câteva ore distanță din cauza coronavirusului. Cei doi soți din Arizona erau împreună din liceu.

Tony și Lisa sunt doar doi dintre cei peste 300.000 de americani care au murit din cauza Covid-19, SUA fiind cea mai afectată țară de pandemie, scrie CNN.

Tatăl, în vârstă de 56 de ani, și mama adolescentei, în vârstă de 53 de ani, au fost diagnosticați cu Covid-19 în noiembrie. Au murit în seara zilei de 2 decembrie și, respectiv, în dimineața zilei de 3 decembrie.

Înduioșați de povestea familiei Vasquez, zeci de persoane au donat bani pentru ca fiica celor doi, să poată plăti facturile medicale, în urma spitalizării părinților. Pe pagina GoFundMe s-a stâns suma de 48.000 de dolari pentru Brisa.

De la începutul pandemiei, în Statele Unite au fost înregistrate peste 15,8 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 300.000 de decese asociate noului coronavirus, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Vineri, Food and Drug Administration (FDA) a autorizat vaccinul Pfizer/ BioNTech anti-Covid pentru utilizare de urgenţă în Statele Unite, iar lucrătorii sanitari ar putea începe să primească dozele săptămâna viitoare.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ