Numeroase persoane aflate în vacanță, la schi, într-o stațiune din centrul Italiei, și-ar fi pierdut viața după ce o avalanșă a lovit hotelul Rigopiano din Farindola-VIDEO

219

O româncă și copiii ei se află printre persoanele dispărute.

„Sunt numeroși morți”, a declarat Antonio Crocetta, șeful unei echipe de salvare care a intervenit în noaptea de miercuri spre joi, citat de presa italiană. Conform șefului protecției civile, Fabrizio Curcio, în hotelul aflat în apropiere de Farindola, în regiunea Abruzzes, se aflau aproximativ 30 de persoane. Hotelul de 4 stele avea o capacitate de 43 de camere.

„Aproximativ 30 de persoane, atât turiști cât și angajați ai hotelului Rigopiano din Farindola, nu au fost găsite”, a precizat Fabrizio Curcio.

Două persoane au fost găsite și salvate de sub zăpadă, dintre care una se afla în stare de hipotermie, conform agenției italiene Agi. Doi bărbați, care se aflau în afara hotelului în momentul în care a lovit avalanșa, au dat alarma. „Sunt în viață pentru că m-am dus să iau ceva din mașină”, a mărturisit unul dintre ei, Giampiero Parete, conform publicației Repubblica, citată de Agerpres.

sursa: independent.md

LĂSAȚI UN MESAJ