Numai fapte bune! Cum poți participa la acest târg caritabil

226

În luna decembrie cu toții oferim și primim cadouri. Vino la City Business Centre Timisoara în perioada 8-10 decembrie și susține proiectul #NumaiFapteBune. Organizatorii vă așteaptă în lobby-ul D-E de la City Business Centre din Piaţa 700 cu decoraţiuni de Crăciun, bijuterii, cărţi, tablouri, delicatese bio, obiecte de mobilier, papioane şi diverse cadouri inedite.

Târgul face parte din acţiunea caritabilă „Numai fapte bune” prin care Sfera Timişoarei ofera cadouri copiilor defavorizați din zonele rurale.

Avem nevoie de ajutorul tău! Nu este deloc greu, după modelul SHOEBOX pregătim o cutie de cadou. Trebuie să ții cont doar de următoarele reguli:

  1. ia o cutie goală de pantofi
  2. umple cutia cu 3 tipuri de articole precum: jucării, dulciuri sigilate și neperisabile, periuță și pastă de dinți, carte, fular, prosopel etc.
  3. împachetează cutia în hârtie de cadou si nu uita să legi cutia cu o panglică si poate chiar sa-i faci o urare copilașului.

Atenție, lucrurile trebuie să fie noi, unisex și universale, pentru vârste între 3 și 16 ani!

„Numai Fapte Bune” va fi cel mai chic târg unde se promovează arta, cultura şi produsele made in Timişoara cu expozanţi inediţi şi plini de ingeniozitate.

Expozanţii prezenţi vor dona profiturile încasate la târg cauzei caritabile asigurând astfel distribuţia cadourilor în zonele rurale.

Accesul este gratuit.

Pentru mai multe detalii: sferatm@gmail.com; +40722.213.022

LĂSAȚI UN MESAJ