Nu vă puneți cu polițiștii locali din Timișoara! Sunt instruiți în Krav Maga de un căpitan israelian

695

Rău făcătorii din Timișoara nu trebuie să se pună cu polițiștii locali. Aceștia sunt antrenați în tehnici speciale de autoapărare de un reputat căpitan israelian specializat în regulile și principiile din Krav Maga. Căpitanul Hazan Koby, fost polițist în cadrul Poliției din Israel susține, de miercuri, cursul la care participă 40 polițiști locali.

”O sesiune de acest gen a mai fost organizată la Timișoara în urmă cu doi ani, Poliția Locală Timișoara fiind singura din țară care a beneficiat de acest modul de instruire, la vremea respectivă fiind prima dată când instructorul israelian susținea un astfel de curs în cadrul unei organizații IPA în Europa. Buna colaborare a Poliției Locale Timișoara, care face parte din IPA Regiunea 1 Timiș, a făcut ca instructorul israelian să revină și să învețe polițiștii locali cum să se apere și cum să intervină în cazul unei agresiuni. După prima zi, polițiștii locali care au participat au declarat că toate cele învățate le sunt extrem de utile în activitatea de zi cu zi din teren, unde se confruntă cu situații în care unele persoane pot deveni violente”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Krav Maga este un sistem de luptă eclectic dezvoltat în Israel, derivat dintr-o combinație de tehnici provenite din box, aikido, judo și karate. A fost prima dată folosit de către Forțele de Securitate Israeliene. Sistemul de luptă Krav Maga este cunoscut pentru axarea asupra situațiilor din lumea reală și asupra eficienței sale extreme.

LĂSAȚI UN MESAJ