„Nu vă atingeți de familie – lăsați experimentele cu cupluri de același sex altora!” 100.000 de semnături strânse în Timiș pentru schimbarea Constituției – VIDEO

3701

Locuitorii din județul Timiș nu vor ca în România să se legalizeze căsătoriile între homosexuali și lesbiene. O demonstrează numărul impresionant de mare de semnături strâns pentru schimbarea Constituției. În ultimele două luni, aproximativ 100.000 de timișoreni au semnat că sunt de acord ca articolul 48 din Constituția României să fie revizuit.

Astfel, se dorește precizarea explicită că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, nu între soți, așa cum este acum. Toate aspectele legate de inițiativa legislativă de modificare a Constituției au fost dezbătute, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Academiei Române din Timișoara de către „Coaliția pentru Familie – Comitetul de implementare local Timiș”.

Copiii învață din ceea ce văd, nu din ceea ce aud. Este de datoria noastră să fim foarte atenți la ceea ce văd copiii noștri în familie și în societate. Ceea ce semănăm astăzi vom culege mâine. Credem că este de datoria noastră să ne implicăm ca și părinți în revizuirea Constituției, astfel încât să nu fie permise căsătoriile între persoane de același sex. Această inițiativă nu este la prima încercare, în anul 2006 a fost lansată o inițiativă identică, dar nu a avut finalitatea dorită. Deci, preocuparea românilor pentru un astfel de subiect este una mai veche. Facem acest lucru pentru copiii noștri„, a declarat Claudia Albulescu, mamă a doi copii și președinte al Coaliției pentru Familie, Comitetul de implementare local Timiș.

La evenimentul organizat la sediul Academiei Române din Timișoara au participat și mai mulți medici care se opun căsătoriilor între homosexuali și lesbiene. Printre aceștia s-a numărat și Violeta Radosav, specialist în medicina de familie și planing familial, care a semnalat faptul că „este important să fie păstrată familia tradițională așa cum o cunoaștem cu toții, în care am crescut. Consider că acest climat al familiei este cel mai firesc în dezvoltarea unui copil. Studiile au demonstrat că un copil crește cel mai potrivit într-o familie cu doi părinți, mama și tata sunt ca două aripi ce-i oferă zborul în lumea aceasta„.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ