”Nu știu să suflu în etilotest!” Urmarea acestei replici a unui șofer turmentat din vestul țării i-a șocat pe polițiști

509

Polițiștii orașului Sebiș cercetează un bărbat din Dezna pentru conducere sub influența alcoolului, informează IPJ Arad.

Polițiștii sebișeni au depistat în trafic, zilele trecute, pe Bulevardul Victoriei din localitate, un bărbat de 37 de ani, din Dezna, în timp ce conducea un autoturism emanând halenă alcoolică. Motivând în fața polițiștilor că nu știe să sufle în aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la spitalul orășenesc Sebiș, unde, cu consimțământul acestuia, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În 25 iunie, în baza buletinului de analiză toxicologică care prezenta alcoolemiile rezultate din cele două probe, respectiv 2,05 g./l. alcool pur în sânge la proba I și 1,95 g./l. alcool pur în sânge la proba II, polițiștii au dispus cercetarea penală a conducătorului auto.

În prezent, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenta alcoolului.

sursa: newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ