Nu rataţi noul număr al săptămânalului Banatul Azi, varianta tipărită

126

Aşa cum sperăm că v-am obişnuit deja în fiecare joi, vă oferim noul număr al săptămânalului Banatul Azi. Ca şi în ediţiile precedente, şi acum veţi găsi, pe lângă concursurile care vă pot trimite într-un weekend romantic în Europa sau în ţară, la munte, articole incinante, interesante.

Dintre subiectele pe care le găsiţi în exclusivitate doar în varianta tipărită amintim o amplă analiză a alegerilor locale din Timişoara, Timiş şi Caraş Severin, un interviu cu candidatul surpriză al actualelor alegeri locale şi partidul regional pe care îl pregătete, o amplă anchetă din dosarul „Sex cu minore!”, în care sunt implicate nume grele din Timişoara şi nu numai, motivele pentru care revoluţionarii din Timişoara s-au supărat pe administraţia locală, povestea clădirii Operei din Timişoara, povestea ultimului absolvent în viaţă din prima generaţie a Universităţii de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, un interviu cu căpitanul handbaliştilor timişoreni, Cristian Fenici, o avancronică Euro 2016, cât de (ne)pregătite sunt ştrandurile timişorene pentru sezonul estival, noul scandal ce zguduie sistemul sanitar românesc, un documentar despre căluşerii de la Blajova, un interviu cu scriitorul Marius Chivu şi multe altele. Pe lângă subiectele interesante, aveţi şi şansa de a câştiga un weekend romantic pentru două persoane în Europa, dar şi în România, la munte, într-un decor feeric.

Aşadar, nu rataţi joi, de dimineaţă, noua ediţie a săptămânalului Banatul Azi, pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare din Timişoara şi din din judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ