Nu ne plimbăm cu vaporaşele, dar avem, oficial, preţul unei călătorii

288

Timişorenii s-au uitat cu jind toată primăvara şi toată vara la vaporaşele ancorate pe malul Canalului Bega, dar nu s-au putut bucura de investiţia de 7 milioane de lei a Primăriei Timişoara. Ambarcaţiunile nu pot nici acum să transporte călători, scopul cu care au fost cumpărate, dar Consiliul Local Timişoara a stabilit, în cadrul plenului de marţi, tarifele pentru o cursă pe apă cu Decebal sau Traian.

Potrivit hotărârii luate de aleşii locali, timişorenii vor achita un leu pentru o călătorie cu deja celebrele vaporetto achiziţionate de administraţia Robu. Asta dacă ele vor putea, într-un final, să se plimbe pe apă, nu goale, ci cu pasageri.

Alături de tariful pentru călătoriile navale, Consiliul Local Timişoara a aprobat, marți, şi preţul călătoriilor şi abonamentelor pentru celelalte categorii de transport în comun. Tarifele rămân la fel: 2 lei/călătoria pentru autobuze, tramvaie şi troleibuze şi 2,50 de lei pentru o cursă în autobuzele expres. Şi costul abonamentelor rămâne neschimbat.

Vedeți în anexă prețurile practicate anul viitor de RATT!

anexa_1

LĂSAȚI UN MESAJ