”Nu avem nimic de pierdut”

307

ACS Poli Timișoara e gata de startul campionatului. Nu în eșalonul doi pentru care s-a pregătit toată vara, ci tot în Liga I ca soluție de avarie pentru falimentul Rapidului. Violeții încep mâine la București campionatul cu un handicap imens de -14 puncte.

Anunțați cu 48 de ore înaintea confruntării că trebuie să joace în fief-ul lui Dinamo pentru a liniști presiunile televiziunilor, gruparea de pe Dan Păltinișanu speră totuși să se descurce onorabil în Liga I. ”Timpul foarte scurt de la anunțul făcut oficial de Ligă și ora jocului cu Dinamo ne-a făcut pe toți să strângem puțin rândurile și în mare parte am reușit să realizăm unele probleme. Parcă ar fi fost procesul de la Nurnberg și nu falimentul clubului Rapid. Era însă clar cu Rapidul, nu știu de ce s-a tergiversat atât, cred că dacă era invers Poli era scoasă imediat… Am văzut că au fost angajați avocați foști miniștrii, numai bine despre ei.

Avem un schelet de 6-7 jucători și un sistem de joc pe care încercăm să îl schimbăm în funcție de adversar. Nu suntem echipa care mergem să atacăm dar nici nu ne vom băga cu fundul în poartă. Cred în jucătorii din echipă și cred că vor da dovadă de curaj. Trebuie să înțeleagă că nu mai au nimic de pierdut”, a punctat antrenorul Ionuț Popa.

Violeții încearcă să mai adune cât mai urgent câțiva fotbaliști de valoare la echipă, printre cei vizați fiind și fostul căpitan Cristi Scutaru.

Partida Dinamo – ACS Poli are loc sâmbătă, de la ora 21, în direct pe DigiSport, și contează pentru etapa a doua a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ