Noul investitor la Politehnica Timișoara este o fostă glorie a echipei! Ce se va întâmpla din luna februarie la echipă

217

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a ridicat interdicția la transferuri dictată împotriva Politehnicii Timișoara în litigiul cu ACS Kids Tâmpa Brașov, privind utilizarea unor junioare la echipele de fotbal feminin ale clubului alb-violet. Astfel, Poli poate legitima jucătorii cu care a semnat în această iarnă.

Tot în această perioadă s-au purtat negocieri pentru atragerea unui investitor, a cărui venire a fost anunțată încă de la reunire. Noul investitor va avea reprezentanți în conducerea executivă a clubului după cum spune președintele Consiliului de Administrație al clubului viola, Viorel Șerban

Tratativele ar putea fi încheiate la începutul săptămânii viitoare, astfel încât să fie oficializate, dar Viorel Șerban s-a ferit să confirme că investitorul va fi Costel Pantilimon, fostul portar de la Poli:

Interviul pe larg cu Viorel Șerban va fi mâine, la Arena Radio, emisiunea care va fi difuzată la Radio Timișoara după știrile orei 11.00.

Tot mâine, de la ora 11.00, Politehnica va susține al doilea amical al anului. Adversar va fi Avântul Periam, echipă care ocupă locul 9, penultimul, în seria a 8-a a Ligii a III-a. Meciul se va disputa pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2.

În lotul de cantonament al alb-violeților au fost cooptați alți patru juniori din propria pepinieră. Este vorba de portarii Alexandru Urdeș (născut în 2005) și Mario Balica (n. 2006), extrema Denis Boariu (n. 2006) și mijlocașul central Eric Adam (n. 2007).

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ