Noul an școlar a început! Ce le promite primarul elevilor și dascălilor. FOTO-VIDEO

2127

Liceele şi şcolile din Timişoara şi-au deschis porţile! Elevii au ajuns cu greu în sala de festivitate, datorită numărului consistent de persoane. Cadrele didactice au fost întâmpinate cu flori şi şi-au format clasele de elevi.

Lenau, Loga şi Calderon au avut parte de o reabilitare majoră, iar acum elevii se pot bucura de mobilier nou şi tehnologie avansată. Dacă au avut de aşteptat o bună perioadă de timp pentru finalizarea lucrărilor, acum îşi pot desfăşura activitatea în condiţii moderne.

Elevii au parte de smartboard, clădiri renovate şi săli de clasă noi.

Primarul Nicolae Robu a onorat cu prezenţa la deschiderea festivă mai multe licee din Timişoara. A cerut conducerii fiecărui liceu să anunţe şi să ceară conducerii primăriei orice este nevoie pentru şcoală. Sprijinul este necondiţionat şi în permanență, mai declară primarul oraşului.

Inspectorul general de Timiş, Aura Danielescu, le-a transmis elevilor multe realizări şi succese în anul școlar ce urmează.

6 COMENTARII

  1. Ce zi frumoasa! Copiii vin la scoala sa invete carte, sa stie cum sa se comporte in societate, luand exemplul profesorilor si profesoarelor. Dar cand vor invata tinerele profesoare cum sa se imbrace in asemenea imprejurari? Ce tinuta caraghioasa are tanara in negru, cu decolteul de rochie de strand, care il secondeaza pe Dl Primar?

  2. E pacat ca intr-o zi memorabilia pentru copii, dascalitele se dovedesc atat de lipsite de cunostinte privind modul in care se prezinta o Doamna la o ocazie solemna ce are loc dimineata: cum arata tanara blonda cu decolteul ca de rochie de plaja? Ne mai miram ca elevele arata cum le vedem pe strada? Asta invata de la prfesoarele lor?!

  3. Vrem invatamant de calitate dar tinem pe posturi uscaturi cu apartenenta politica si care ajung acolo cu mita si influenta. Am avut nefericirea de a lucra cu lia istin pe vremea cand a fost director la scoala mosnita, un cadru didactic nepregatit, subiectiv, fara calitati manageriale, indisciplinat, corupt si a carei metoda didactica la clasa consta in palme si urlete. In 12 ani de activitate in scoala nu am vazut aceasta profesoara sa intre odata la clasa la timp sau sa isi faca orele, generatii dupa generatii de clasa a VIII-a au sfarsit in licee proaste si scoli profesionale din cauza incompetentei acestei femei la o materie de capacitate, sarcinile administrative au fost tinute in spate de altii in timp ce dumneaei era cu ocupata cu barfa la cancelarie si demolarea profesorilor care chiar faceau ceva in scoala. Subiectele preferate erau politica, mai exact sustinerea partidului dumneaei si scoaterea din gratii a celor care nu afiliau, serialele de proasta calitate, subiectele de ordin intim si privat si evaluarea nivelului financiar al angajatilor, pentru ca daca nu te laudai cu macar niste termopane la casa de la tara se chema ca nu erai demn de respectul dumneaei. O absolventa de relatii cu publicul la o facultate neacreditata particulara a aparut in scoala intr-o dimineata si i-au fost date orele de limba franceza. Se lauda ca a mers cu plasa la inspectorat si a i-a facut o vizita la domiciliu liei istin. A fost scoasa de pe post la cateva saptamani dupa aceea in urma unor sesizari la inspectorat. Renovarea cladirii scolii nu a fost un prilej de bucurie pentru copii si parinti ci un eveniment cu tichie de margaritar in care istin a invitat toate costumele de fitze ale partidului pentru a-i fi adulata marea „realizare”. In 2007 a fost matrasita de la mosnita si se vede treaba afilierea politica, influenta si spaga i-au gasit rapid un loc caldut. Doamna profesoara a terminat o facultate la fara frecventa cu nota 5 (am avut neplacuta surpriza de a vedea copia diplomei celei care conducea o scoala) o batjocoreau copiii pe coridoare ca nu a stiut sa le raspunda cine a scris Ciresarii si ca vine la ore 10 minute si nu face nimic, dar uite ca inca odata incompetenta crasa isi face loc si in scoala anului 2016, totul e sa stii ce parti dorsale sa pupi si ce sfori sa tragi. Istin e dovada clara si absolut revoltatoare ca un profesor intr-o scoala a romaniei nu are nevoie de clasa, moralitate, cunostiinte, un anumit nivel de inteligenta si eleganta in comportament pentru a fi un model pentru generatiile urmatoare, ci doar de influenta, bani, smecherala si un caracter de valoare zero pentru a deschide usile potrivite.

  4. Vrem invatamant de calitate dar tinem pe posturi uscaturi cu apartenenta politica si care ajung acolo cu mita si influenta. Am avut nefericirea de a lucra cu lia istin pe vremea cand a fost director la scoala mosnita, un cadru didactic nepregatit, subiectiv, fara calitati manageriale, indisciplinat, corupt si a carei metoda didactica la clasa consta in palme si urlete. In 12 ani de activitate in scoala nu am vazut aceasta profesoara sa intre odata la clasa la timp sau sa isi faca orele, generatii dupa generatii de clasa a VIII-a au sfarsit in licee proaste si scoli profesionale din cauza incompetentei acestei femei la o materie de capacitate, sarcinile administrative au fost tinute in spate de altii in timp ce dumneaei era cu ocupata cu barfa la cancelarie si demolarea profesorilor care chiar faceau ceva in scoala. Subiectele preferate erau politica, mai exact sustinerea partidului dumneaei si scoaterea din gratii a celor care nu afiliau, serialele de proasta calitate, subiectele de ordin intim si privat si evaluarea nivelului financiar al angajatilor, pentru ca daca nu te laudai cu macar niste termopane la casa de la tara se chema ca nu erai demn de respectul dumneaei. O absolventa de relatii cu publicul la o facultate neacreditata particulara a aparut in scoala intr-o dimineata si i-au fost date orele de limba franceza. Se lauda ca a mers cu plasa la inspectorat si a i-a facut o vizita la domiciliu liei istin. A fost scoasa de pe post la cateva saptamani dupa aceea in urma unor sesizari la inspectorat. Renovarea cladirii scolii nu a fost un prilej de bucurie pentru copii si parinti ci un eveniment cu tichie de margaritar in care istin a invitat toate costumele de fitze ale partidului pentru a-i fi adulata marea „realizare”. In 2007 a fost matrasita de la mosnita si se vede treaba afilierea politica, influenta si spaga i-au gasit rapid un loc caldut. Doamna profesoara a terminat o facultate la fara frecventa cu nota 5 (am avut neplacuta surpriza de a vedea copia diplomei celei care conducea o scoala) o batjocoreau copiii pe coridoare ca nu a stiut sa le raspunda cine a scris Ciresarii si ca vine la ore 10 minute si nu face nimic, dar uite ca inca odata incompetenta crasa isi face loc si in scoala anului 2016, totul e sa stii ce parti dorsale sa pupi si ce sfori sa tragi. Istin e dovada clara si absolut revoltatoare ca un profesor intr-o scoala a romaniei nu are nevoie de clasa, moralitate, cunostiinte, un anumit nivel de inteligenta si eleganta in comportament pentru a fi un model pentru generatiile urmatoare, ci doar de influenta, bani, smecherala si un caracter de valoare zero pentru a deschide usile potrivite.

  5. Nici o surpriza sa o vedem pe doamna Lia Istin in prim flanc langa primar, ce a stiut sa-si croiasca drum pe criterii politice ca profesional lasa de dorit.

  6. Doamna in rochie de seara este d-na inspector general, nu e profesor la Calderon. Probabil venea direct de la un club si nu a mai avut timp sa se schimbe…..

LĂSAȚI UN MESAJ