Noua conducere a USAMBVT schimbă total „direcția” în agricultura Banatului!

8599

Executivul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” își propune planuri și strategii de forță pentru următorii patru ani.

Noul rector, profesorul universitar doctor Cosmin Popescu, a declarat că țintele universității în perioada imediat următoare sunt: implicarea totală a școlii și, implicit, a studenților în problemele reale ale pieței agricole, repectiv ale zootehniei, și deschiderea instituției pe care o conduce spre principalii actori din domeniu: fermierii și agricultorii din Banat.

„USAMBVT a demarat, deja, un proiect de anvergură, prin care produsele agricultorilor bănățeni vor  fi comercializate, pe scară extinsă, în marile lanțuri de magazine din regiune, acordul cu Profi fiind primul în această direcție. Vom continua să implicăm universitatea în găsirea de noi piețe de desfacere pentru produsele realizate de fermele și plantațiile din regiune. Pe aceeași linie, universitatea noastră va acorda consultanță gratuită fermierilor din Banat pentru a obține mai ușor fonduri europene în domeniul agricol și zootehnic” , a ținut să sublinieze rectorul Cosmin Popescu despre noua strategie a universității timișorene în mandatul său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ