Nou scandal pe scena culturală a Timișoarei! Un consultant artistic ar fi cerut adresa de mail a lui Molière

275

Un nou scandal se iscă pe scena culturală din Timișoara. Teatrul German de Stat este, din nou, în lumina reflectoarelor, după ce, de la București, a fost trimis un mesaj dur.

Secretarul de stat în Ministerul Culturii și fost consilier local în orașul de pe Bega, Ioan Ardeal Ieremia, susține că noul consultant artistic al teatrului ar fi cerut adresa de mail a lui Molière, scris greșit „Molier” pentru a-l întreba despre drepturile de autor.

”Domnule primar Robu, cu fiecare zi care trece fără să organizați un concurs pentru un management profesionist la Teatrul German, ne facem de mirul lumii!!! Distinsa din imagine, pe numele ei de intelectual Elisa Covaci, consultant artistic (Dumnezeule Mare!!!) acolo, cerea adresa de mail a lui „Molier” pentru o corespondență pe tema dreptului de autor…..sau, mă rog, dați-i-o dumneavoastră, daca o aveti”, a scris Ioan Ardeal Ieremia pe Facebook.

Reporterii Banatul azi au încercat să ia legătura atât cu Elisa Covaci pentru a-i cere punctul de vedere, cât și cu Ioan Ieremia pentru a afla mai multe informații. Niciunul dintre cei doi nu a putut fi contactat până la această oră, iar la telefonul fix al teatrului nu a răspuns, de asemenea, nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ