Noi serii de cursuri privind Achizițiile Publice oferite de CCIAT

111

Pentru sfârșitul lunii ianuarie și în luna februarie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează noi serii ale cursurilor privind achizițiile publice, respectiv:

 Curs expert achiziții publice (Cod COR 214946), 25 ianuarie – 9 februarie 2017
Cursul este unul de specializare, elaborat pentru a ajuta participanții să lanseze cu succes o politică de achiziții publice.
Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar diplomele au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

 Curs de instruire Legea 98/2016 și normele de aplicare, 13 februarie – 17 februarie 2017
Acest curs vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice. Fiecare sesiune teoretică este urmată de aplicații practice.
La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș.

 Curs UTILIZARE SEAP, 20 februarie – 24 februarie 2017
Prin participarea la acest curs, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.
La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș.

Cu un puternic caracter interactiv, cele trei cursuri se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți.

Formator: Daniela GOIA, expert achiziții publice.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110, sau la tel: 0256 219 173, e-mail: cbabi@cciat.ro, Cecilia Babi – consilier DFPP.

LĂSAȚI UN MESAJ