Noi restricţii în Timişoara! Se închid restaurantele, sălile de fitness sau bazinele

  1326

  Timișoara a intrat, de luni, sub incidența anexei care stabilește noi restricții pentru localitățile cu rată mai mare de 6 la mia de oameni și mai mică de 7,5, incidență, calculate pentru ultimele zile. Astfel, timișorenii nevaccinați nu vor putea ieși din case, de vineri până duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00 decât cu declarație. Cei vaccinați circulă liber.

  Restaurantele se închid și magazinele pot funcționa numai până la ora 18:00, la final de săptămână. Se închid și bazinele de înot, sălile de fitness și sunt interzise evenimentele private sau publice chiar și în aer liber și nu mai pot fi organizate competiții sportive sau conferințe.

  „UAT-urile (n.r unități administrative-teritoriale) Dudeștii Noi, Dumbrava, Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă și Pădureni au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori. Municipiul Timișoara, alături de UAT-urile Giroc, Otelec, Parța și Șag au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Biled, Brestovăț, Giera, Jamu Mare, Margina, Gătaia, Recaș, Racovița, Șandra și V.V.Delamarina au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori. UAT-urile Foeni, Ghilad, Iecea Mare, Jebel, Nădrag, Făget, Pesac, Pișchia, Satchinez, Tormac, Vălcani și Voiteg au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, este hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

  Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine.

  Măsurile complete în funcție de rata de infectare pot fi consultate aici: https://covid19.primariatm.ro/restrictii

  LĂSAȚI UN MESAJ