Noi razii ale controlorilor RATT în mijloacele de transport! Sunt vizate și actele de vandalism

177

Controlorii Societății de Transport Public Timişoara au fost prezenţi, săptămâna trecută, în toate mijloacele de transport în comun din oraş. Au verificat biletele şi abonamentele, au prevenit actele de vandalism şi au informat călătorii cum să se ferească de hoţii de buzunare.

“În data de 08.06.2018, la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii noștri împreună cu subofițerii din aceastră structură au desfășurat o amplă acțiune care a vizat prevenirea furturilor din bagaje, genți sau buzunare. Acțiunea a constat, în special, prin îndrumarea călătorilor cum să se ferească și să își protejeze bunurile împotriva hoților, respectiv identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute că desfășoară o activitate infracțională”, trasnmite STPT.

Călătorii au aflat şi despre sistemul de plată a biletului prin aplicaţia 24 paz, prin care se pot achita tichetele din autobus sau în avans.

“În această săptămână, 11.06. – 17.06.2018, vom continua activitatea de control a titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun, precum și informarea călătorilor asupra sistemelor de achiziționare a titlurilor de călătorie, dar și obligațiile ce le revin atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, se va continua activitatea de prevenire și combatere a furturilor”, mai spun cei de la STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ