Noi probleme pe autostrada Vestului! Vezi despre ce este vorba acum!

651

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă alte restricţii pe autostrada Orăştie – Sibiu.

Oficialii CNAIR au anunţat că începând de astăzi s-a instituit restricţie de circulaţie pe A1, Orăştie – Sibiu, la km 286+400, banda 2.

„Restricţia a fost instituită ca urmare a apariţiei fenomenului de tasare în zona respectivă. Menţionăm că reprezentanţii din teritoriu ai CNAIR SA vor acţiona pentru remedierea tasării, în următoarele zile, folosind mixtură la cald, astfel încât restricţia să fie ridicată şi traficul să nu mai fie afectat”, potrivit CNAIR.

În prezent, personalul tehnic monitorizează in permanenţă toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluţia degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.

La începutul anului, oficialii CNAIR au avut probleme cu autostrada Orăştie-Sibiu, lotul 3, km 286. În luna ianuarie, CNAIR au închis traficul pe o bandă de aproximativ 250 m în apropiere de km 286, între Sălişte şi Cunţa, din cauza apariţiei unei tasări.

CNAIR a reluat traficul pe lotul 3 al autostrăzii Orăştie – Sibiu în 10 octombrie, după 13 luni de la închiderea tronsonului, porţiune reconstruită după apariţia unor fisuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ