Noi lucrări pe drumurile naționale din vestul țării

68

Încep noi lucrări de reparații la drumurile naționale de pe raza Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

În județul Timiș se va munci pe drumul dintre Margina și Coșevița, dar și pe șoseaua care leagă Timișoara de Săcălaz.

”A fost semnat contractul subsecvent de lucrări la partea carosabilă, la acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru Secția de Drumuri Naționale Timișoara. Valoarea contractului este de 1.727.880 de lei, TVA inclus. Perioada de contractare este 31.12.2018”, transmite DRDP Timișoara.

Suprafața totală pe care se vor executa reparații pe suprafețe întinse este de 44.000 mp. Primele echipe ale antreprenorului vor începe lucrările pe DN 68A în cursul săptămânii viitoare. În această perioadă au loc și lucrări de reparații și de așternere a straturilor rutiere foarte subțiri pe varianta de ocolire a Timișoarei (12,6 km) și pe DN 6, între punctul de frontieră Cenad și localitatea Cenad (6 km).

Lucrările sunt executate de Asocierea SC VIAROM Construct SRL și SC Road Max Construct SRL. Valoarea lucrărilor pentru VO Timișoara este de 3.001.424 lei, TVA inclus, iar pentru DN 6 – 802.301 lei, TVA inclus.

Pe raza județului Timiș au avut loc, în această vară, și lucrări în regie proprie, prin Secția Producție a D.R.D.P. Timișoara. Pe DN 68A, Coșava – Coșevița, s-au executat reparații pe suprafețe întinse cu mixtură asfaltică, iar pe DN 59B, Cenei – Cărpiniș, s-au efectuat lucrări de reciclare in situ.

LĂSAȚI UN MESAJ