Noi kilometri de autostradă, abia de anul viitor… Vezi promisiunea ministrului Stroe!

316

Nu vom circula prea curârnd pe noi kilometri de autostradă. Este anuţul făut de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, în timpul vizitei pe şantierul lotului 4 Lugoj – Deva. Acesta a promis că va inaugura 150 de kilometri de şosea rapidă, dar anul viitor.

Pentru a atinge acest obiectiv, ministrul susține că în instituţia condusă de el se va unci extrem de mult. “În mod realist, nici nu ne gândim ca în anul 2018 să nu dăm în folosinţă 150 de kilometri de autostradă, cel puţin. Aceasta este misiunea Ministerului Transporturilor pentru 2018, concomitent cu reabilitarea activităţii căilor ferate şi realizarea dragajului pe Dunăre. La Ministerul Transporturilor, de cinci zile, s-a schimbat programul de muncă. Ziua de muncă începe la 7,30, pentru factorii decidenţi, şi se termină noaptea târziu. Se vor folosi şi zilele de sâmbătă şi duminică. Nu în birou, biroul va fi aici sau în altă parte, pe autostrăzi, pe căile ferate, la metrou, acolo ne veţi întâlni”, a declarant Felix Stroe.

Ministrul Transporturilor spune că lucrările nu merg în ritmul droit pentru că multe firme s-au înscris la licitaţii pe care le-au şi câştigat, deşi nu aveau capacitatea necesară pentru îndeplini unele obiective. Astfel de firme nu vor mai câştiga licitaţii pentru autostrăzi susține Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ