Noi cursuri organizate de mediul de afaceri din Timiș, până la începerea vacanței

163

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează, în cursul lunii iunie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, noi serii ale următoarelor cursuri:

1. Inspector Referent Resurse Umane, între 13 iunie și 29 iunie 2016.

2. Responsabil de Mediu, între 21 iunie și 27 iunie .

3. Legea 98/2016 și Normele ei de Aplicare – Curs Expert Achiziții Publice, 21 iunie – 28 iunie 2016. Cursul vizează instruirea și informarea persoanelor implicate în achiziții publice privind ultimele modificări legislative din domeniu, Legea 98/2016 și normele ei de aplicare.

Cu un puternic caracter interactiv, cursul se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți. Prin participarea la cursul de utilizare SEAP – SICAP, autoritățile contractante vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe, într-un procent de cel puțin 60% din valoarea totală a achizițiilor publice efectuate de aceasta în cursul unui an. Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice.

Cursul pentru ofertanți oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizițiilor publice prin participarea la procedurile de achiziție publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Formator: Laurențiu Novăcescu – practician, expert cu o bogată experiență în realizarea achizițiilor publice și în controlul acestora.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. Prețul cursurilor este achitabil în două rate iar membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 104, sau la tel: 0372185 274, e-mail: tavramov@cciat.ro, Tania Avramov – Director DFPP.

LĂSAȚI UN MESAJ