Noapte grea pentru poliţiștii din Timişoara – au dat amenzi de peste 50.000 de lei

358

Poliţiştii din Timişoara au intensificat raziile în nopţile dinaintea sărbătorilor pascale. Noaptea de joi spre vineri a fost una grea, oamenii legii descoperind sute de infracţiuni.

„Între orele 20:00-02:00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, criminalişti şi Gruparea mobilă de jandarmi. Efectivele au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor, night club-urilor şi a altor localuri de alimentaţie publică, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, transmite IPJ Timiş.

Au fost legitimate aproape 520 de persoane şi verificate peste 300 de autovehicule. De asemenea, au fost retinute 10 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 50.450 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.