Nicușor Constantinescu, condamnat la 15 ani de închisoare cu executare

130

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 15 ani de închisoare, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu perdelele forestiere de protecţie.

Nicuşor Constantinescu se află în prezent în penitenciar, el având o condamnare definitivă de 5 ani închisoare, primită în dosarul Centrului Militar Constanţa.

În dosarul perdelelor forestiere, Nicuşor Constantinescu a primit patru pedepse de 5 ani, 6 ani, 7 ani şi 12 ani închisoare, la care a fost adăugată condamnarea definitivă de 5 ani dată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul Centrului Militar, scrie antena3.ro.

Curtea de Apel Bucureşti a contopit aceste pedepse, iar la cei 12 ani închisoare rezultaţi a fost adăugat un spor de 3 ani, astfel încât el va executa în final 15 ani de detenţie.

În plus, instanţa i-a interzis lui Nicuşor Constantinescu exercitarea pe o durată de 10 ani, după ce iese din închisoare, a dreptului de a ocupa o funcţie de conducere, gestiune sau control în cadrul unei entităţi juridice de drept sau interes public.

Citește mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ