Nicolae Robu se va dedica mai departe activităţii universitare, familiei, muzicii și… fotbalului

345

Primarul în exerciţiu al Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, învins la alegerile de duminică de către Dominic Fritz a declarat că va continua activitatea academică la Universitatea Politehnica Timişoara şi îşi va dedica mai mult timp familiei şi muzicii, fiind împăcat cu propria conştiinţă că a făcut lucruri bune pentru cetăţeni.

El a mai afirmat, într-o conferinţă de presă, că în timpul celor două mandate a fost dedicat 100% comunităţii şi că nu şi-a propus niciodată să fie o copie a celorlalte personaje din politică, ci a vrut să facă politică pentru cetăţeni.

„Eu ţin foarte mult să fiu împăcat cu conştiinţa mea. Am considerat că în toţi aceşti ani, multitudinea de realizări este importantă, că sunt văzute, folosite şi apreciate. Nu pot să mă schimb. Aşa cum am declarat în 2008, când am intrat în politică, eu nu vin în politică, după tot ceea ce am realizat în viaţă, pentru a fi al ‘n plus 1-lea’ personaj la fel, ci pentru a fi altfel, să fac politica pentru cetăţeni. Am fost dedicat 100%. Şi mi-am mai propus să am grijă să nu ajung niciodată să-mi fie dor de mine însumi. Împăcarea mea vine de aici, că nu am ajuns să-mi fie dor de mine însumi. Am refuzat orice încercări de a fi transformat în laboratoare. Ani de zile am fost supus la calomnii, dar am reuşit să păstrez în mine. Sunt puternic să suport durerea fizică şi sufletească, rămân foarte puternic”, a afirmat Nicolae Robu.

El regretă că pandemia îl va obliga să susţină cursurile online, fiind departe de studenţi. „Îmi voi ţine cursurile la UPT, mai departe, regret enorm că avem această pandemie şi nu pot ţine cursurile faţă în faţă cu studenţii mei. Momentan, mă voi ocupa mult mai mult de familie, de copii şi de nepoţi şi voi promova o mare pasiune a mea, muzica. Mi-e dor și de fotbal… vom vedea. Nu am căzut în lamentare”, a mai spus Robu.

De asemenea, el nu a comentat referitor la demisia de la conducerea organizaţiei judeţene PNL Timiş şi a mai menţionat că va reveni zilele următoare cu prezentarea unui bilanţ detaliat al activităţii sale de la primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ