Nicolae Robu: ”PNL Timiș este o filială de partid puternică”. Primarul anunță amânarea listelor cu candidați și poziția președintelui Alina Gorghiu-VIDEO

187

”Pentru mine este foarte important că la ședința care a avut loc săptămâna trecută din cadrul Birolului Politic Județean, am avut o prezență de două treimi, adică aproape toți membrii BPJ. La ședința de ieri, la fel au fost prezenți foarte mulți membri, dintre care o treime au fost primari. Ieri s-a făcut dovada că PNL Timiș este o filială de partid puternică. Este o filială care înțelege că de fapt adversarii trebuie căutați în afara filialei. Ceea ce trebuie să facă membrii partidului este să se implice în pregătirea campaniei electorale, să partcipe, astfel încât, să câștigăm alegerile”, a declarat, vineri, primarul Nicolae Robu.

Acesta a mai precizat că Biroul Politic Județean cuprinde 37 de primari, care gândesc corect și vor să obțină un rezultat frumos la alegerile parlamentare din iarnă. Nu s-a putut decide ieri asupra configurației finale a celor două liste de candidați datoriă apelului făcut de președintele Alina Gorghiu, în privința amânării deciziilor până săptămâna viitoare.

Prin retragerea lui Vasile Blaga, PNL Timiș nu are nici o problemă în primirea președintelui Alin Gorghiu. Aceasta este chiar rugată să vină să candideze pe lista PNL, pentru Senatul României. Totodată conducerea PNL afirmă că nu este o filială căruia cineva să-i impună candidaturi.

„În afară de președintele Alina Gorghiu nu am nici un nume în momentul de față, dar în principiu noi nu agreem pe altcineva”, afirmă Nicolae Robu.

Amânarea listelor se datorează faptului că PNL Timiș dorește să vină în fața cetățenilor cu liste curate și cu oameni care să nu mai reprezinte ținte pentru adversari.

Nu vrem să venim cu candidați vulnerabili, spune edilul orașului. Săptămâna viitoare se vor face cunoscute cele două liste cu candidați.

”În politică cel mai important aspect îl vizează părerea celor care votează. În siuația asta, trebuie ca acele persoane, care au ajuns să aibă o imagine negativă, să stea deoparte, până vor șterge elementele negative. Acest lucru este posibil, muncind serios, pentru interesul public”, declară Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ