Nicolae Robu: „Nu este undă verde pe Take Ionescu” VIDEO

630

Din biroul luxos din Primăria Timişoara situaţia de pe străzile oraşului se vede altfel decât de pe teren. Vineri la amiază, primarul Robu şi-a trimis şoferul să verifice dacă este undă verde pe Take Ionescu.

Răspunsul nu a fost unul pe placul edilului-şef, mai ales că acesta susţine că a trecut pe undă verde pe bulevard mergând cu 50 de kilometri pe oră.

Cum unda verde nu a văzut-o niciun şofer din oraş, primarul vine cu explicaţii. Sistemul ar fi încă în testare, senzorii încă adună informaţii din teren şi unda verde va apărea abia în toamnă, când sistemul va fi inaugurat.

Din păcate aceste teste se fac pe timpul şi nervii şoferilor, care au început să evite bulevardul Take Ionescu tocmai pentru că este mult prea aglomerat. La semafoare se stă extrem de mult şi cozile sunt interminabile.

Cel mai grav a fost marţi, când şi pasajele din oraş erau inundate. Atunci, pe bulevardul Take Ionescu mai mult s-a stat decât s-a circulat. Sute de maşini stăteau bară la bară pentru a ajunge la Punctele Cardinale sau la Piaţa Badea Cârţan.

LĂSAȚI UN MESAJ